Handelsvilkår

 

Inlämning av order

När du köper varor i butiken, lägger du en order. I händelse av att en produkt ej finns i lager, förbehåller vi oss rätten att avboka den eller delar av den, förutsatt att produkten inte går att iförskaffa inom den rimliga tidsramen. Vid annulering av order returneras eventuell betalning till kunden.

Betalning

Betalning vid handel på denna webbplats görs med kreditkort via ePay (NETS). Oavsett leveranstid dras beloppet först när produkten avsänts. Elektroniska betalningar görs genom SSL (Secure Socket Layer) som ger störst säkerhet mot missbruk.

Frakt och leverans

För alla transporter betalas ett enhetspris.

Sekretess

Information på denna webbplats kommer endast att användas av OLI PRIK när du handlar hos oss. Vi kommer inte att sälja information till tredje part. Vi kontaktar heller inte dig oombett om du inte registrerat dig för ett av våra nyhetsbrev och vi lagrar all information på ett säkert sätt.

Returpolicy och ångerrätt

Som konsument omfattas du av konsument avtalslagen om konsumentskydd, vilket bland annat innebär att du har 14 dagars ångerrätt. Perioden räknas från den dag du tar emot varan. Om du vill avbryta ditt köp måste du i god tid returnera produkten till oss i samma skick och mängd som den levererades.
Nya varor ska vara oanvända, i eventuell originalförpackning och med ursprungliga märken intakta. Vi kommer då att återbetala den inbetalda summan till ett bankkonto som du väljer.

Förbehåll

Vi förbehåller oss rätten för prisändringar, skrivfel och utsållda varor.

Rättsliga parter

Ett köp på denna webbplats betraktas som ett avtal mellan dig och OLI PRIK, S. Schandorphs Vej 16B, DK-2800 Lyngby. CVR 1740 1645